Nyhedsbrev sommer 2017

Nyhedsbrev.

#Sæsonen2017skudtigang# #Bestyrelsen# #NytCykeltøj#

sæson løbskalender

Totalt kaos i forhold til at den russiske præsident sender snaps til Donald T. På den anden side har det været et en fantastisk sæson efter opstarten i det nordprøjser Hamborg, hvor vejret ikke er helt så fantastisk som hjemme i Dannevang. Med andre ord startede sæsonnen meget våd for den delegation af handbikere som drog afsted. Der var 8 tilmeldte og 6 gennemførte.

Herefter blev det på annonceret at man kunne køre Copenhagen Marathon som supportrytter for Team Veteran. Det blev blev en optur. Søndag d. 21. maj i høj solskin blev gruppen sendt afsted sammen med den kenyanske elite. Med dame deltagelse af Camilla Storsmil lå hun stort set hele turen foran en bomstærk Mogens Christiansen, der ikke var bleg for at søge for medvind. Denne tur blev en debut for vores nye medlem Peter Balle, som måtte udgå efter ca 15 km med en knækket kæde. Uden mulighed for at stoppe, og velvidende at hans søn ville bistå ham, fortsatte gruppen med humøret betydeligt dæmpet, som følge af mandefaldet. ... På mystisk måde fik Peter med de bare næver samlet kæden og indhentede omkring ved 22 km mærket! Herefter fortsætte gruppen i højthumør og kørte i mål til dåd og cremeboller. Turen er arrangeret af Anders Themsen

Nu kan det være sag at være håndcykelist når der er langt mellem snapsene. Ikke desto mindre løb en fantastisk Tour de Kongelunden af stablen på Kristi Himmelfartsdag. LHIF, Lyngby Handicap Idrætsforening havde været ude og kigge på en dejlig stribe asfalt til arrangementet. Med ekstra godt vejr samt og gode sandwich blev der kåret den bedste kæmper. Selvfølgelig var der også flotte præmier til vindere af de forskellige klasser.

Eliten har været til WC og leveret nogle fantastiske placeringer, hvor både Kim Klüver og Michael Jørgensen har vist sig stærke på den internationale arena. Klüver har været plaget af sygdom og derfor haft en hård opstart af denne sæson. Omvendt har Jørgensen oplevet en særdeles god effekt af vinterens hårde arbejde, og har vist en kraftig fremgang i styrke. Senest ved Langeland Open, hvor der var foruden et stort fremmøde var deltagelse af

Bestyrelsesfronten er med frisk dug. Keld valgte at trække sig fra bestyrelsen efter debat om sponsorer, om hvilke Keld havde personlige aktier i. Keld har lagt et stort og flot stykke arbejde med at bygge videre på det fundament der danner det grundlag som er ånden i Håndcykel Klubben. Den nuværende bestyrelse takker Keld for hans indsats og virker frem til næste generalforsamling, hvor der vil blive være valg i bestyrelsen. I øvrigt er stemningen god og der er et fornuftigt flow i bestyrelsens nuværende virke.

Få dage før Langeland Open blev bestyrelsen informeret om Helle Andersens død. Hun var et vellidt medlem, og hun er savnet. Vores tanker går til hendes enkemand og familie.

Vores nye sprøde lækre cykeltøj bliver bestilt fra fabrikken når weekenden er omme. De medlemmer der ikke har nået at bestille kan senest fredag middag bestille tøjet ved formularen, eller ved mail til klubben eller Jens Bille. BESTILLING ER KUN GYLDIG VED OVERFØRSEL TIL KLUBBENS KONTO!!!

Løbskalender: På nuværende tidspunkt ligger der træningssamling klar på Sjælland, Kvistgaard tirsdag d. 27 juni kl 16:30. (se Kalender) Husk tilmelding der er fælles grill spisning. V. Wolturnus.

I løbet af august kommer der en træningssamling i Flyvestation Værløse; arrangeret af Jens Bille. Info følger senere.